Profielfotodag 2020

Profielfotodag 2020

~ Profielfotodag uitgesteld ~

De gezondheid van onze relaties en medewerkers staat voorop. Daarom beperken we bij Ontwerpfabriek de fysieke contacten tot alleen de hoogstnoodzakelijke en worden afspraken via online meetings gehouden.

Omdat we ons willen inzetten om de besmettingscurve af te vlakken, stellen we de Profielfotodag uit. Dat is jammer, maar niet erg. Bijkomend voordeel is, dat we er later in het voorjaar beter uitzien omdat we dan wat zon hebben gehad.

We laten het je weten als we een nieuwe datum geprikt hebben.

~ Ontwerpfabrieks 7e profielfotodag ~

Eens per jaar organiseert Ontwerpfabriek een professionele fotoshoot. Voor slechts € 45,- ex. btw krijg je twee digitale portretfoto's van zeer hoge kwaliteit. Je kunt die foto's naar hartelust gebruiken voor je website, CV, LinkedIn, Twitter, geliefde etc.

Nog even kort waarom ook alweer...

Wij van Ontwerpfabriek vinden dat je een goede profielfoto op je website en social media moet hebben, vooral als je die zakelijk gebruikt. Dus geen vakantiekiekje waar je zo sexy opstaat met die grote zonnebril, maar een professioneel portret waar je persoonlijkheid in naar voren komt.

Hoe het werkt

Vrijdag 20 maart richten we Het Ontwerpfabriekje in als fotostudio en gaat onze huisfotografe Yvonne van den Bergh foto's van je maken. De shoot duurt een kwartier (we spreken van tevoren een tijdslot af). Tijdens de shoot kies je samen met Yvonne de 2 beste foto's uit. Deze worden nabewerkt en na een aantal dagen per e-mail naar je opgestuurd. Je ontvangt per e-mail een factuur.

Professionele profielfoto

Afspraak

Neem contact op met Jan Pieter om te bespreken hoe laat je kunt komen: deswart@ontwerpfabriek.com of 06 21 981 090.
Wacht niet met het maken van een afspraak want het aantal tijdslots is beperkt.

Tips

 

Tot ziens in Het Ontwerpfabriekje!

20-03-2020 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl