Ervaring profielfotodag

Ervaring profielfotodag

16 november organiseren we voor de zesde keer een profielfotodag. Hieronder een stukje uit 'het dagboek' van een klant over de vierde profielfotodag:

"27 november 2015 - Ik heb mij opgegeven voor de profielfotodag en vandaag moet ik eraan geloven.
Ik heb vannacht slecht geslapen en dat is te zien ook. Maar gelukkig is het voor een vrouw algemeen geaccepteerd dat zij make-up draagt en dus ga ik in de weer met een en ander. Niet teveel natuurlijk; ik wil de komende tijd niet als een dichtgeplamuurde dame op LinkedIn te zien zijn. Het volgende agendapunt zijn de kleren, wat trek ik aan. Geen fletse kleuren, geen uitgesproken winterkleding of te zomerse kleding; pffff had ik maar een personal assistant …

Het moment is daar: ik stap Het Ontwerpfabriekje binnen en word vrolijk begroet. Ik mag gaan staan op ‘de stip’ en volg de mij gegeven instructies op: ‘Kijk mij eens aan, draai je schouder maar een beetje in, kin een beetje naar voren, laat je tanden eens zien of nee doe toch maar niet'.
Ik begin er zowaar lol in te krijgen en dat is maar goed ook, want het voor mij moeilijkste onderdeel moet dan nog beginnen: welke twee foto’s gaan het worden; echt lelijke foto’s zitten er namelijk niet tussen. Gelukkig zijn de fotografe Yvonne en de drijvende kracht achter deze dag Jan Pieter niet te beroerd om mee te kijken en hun mening te geven en zo sta ik ruim een week later toch weer meer dan fatsoenlijk op mijn LinkedIn te pronken."

Twijfel je nog of je je wilt aanmelden voor de profielfotodag 2018? Gewoon doen. Het resultaat zal je versteld doen staan.
Ook als je geen make-up draagt.

28-10-2018 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl