Een belangrijk moment

Een belangrijk moment

Vandaag lanceren we een nieuwe dienst. Dit is een belangrijk moment voor ons.
Afgelopen jaar hebben we een methode bedacht, onderzocht en ontwikkeld om een website als een dienst te kunnen leveren in plaats van als een product. Een basisversie is nu klaar. Op Websitemachine.nl kan met 3 eenvoudige keuzes een mooie website met een volledig CMS worden samengesteld.

#Hoedan

Op Websitemachine.nl kies je geheel vrijblijvend een indeling, sfeer en lettertypes. De volgorde van deze keuze maakt niet uit; je kunt je keuzes op elk moment weer veranderen, zelfs als de site al live is. Door de speciale ontwerpen zijn er geen slechte combinaties mogelijk.
Na activatie van de site krijg je toegang tot het CMS, kun je een logo uploaden en de site vullen met je eigen tekst en (achtergrond)foto's.

Een stukje backstory

Tot een jaar of 5 geleden verkochten we regelmatig starterspakketten met logo, huisstijl en een website, aan met name ZZP'ers. Het maken van die starterspakketten bracht ons in contact met jonge ondernemers, die ons door hun bevlogenheid scherp hielden. Met een beetje geluk groeiden die eenpitters uit tot heuse ondernemingen en wij groeiden gezellig mee.
Door de groeiende doe-het-zelf-trend is de ZZP-markt voor ons bijna geheel verdwenen. Starters investeren bijna niets meer. Die reuring van jonge ondernemers en de bijbehorende groei missen we. Met het unieke concept van de Websitemachine gaan we opnieuw deze groep potentiële klanten aanspreken.

Het opstapje

Een website gemaakt met de Websitemachine vereist geen investering. Het is een abonnement van 19,95. Nu denk je misschien "verdikkeme, ik heb een dure website van jullie gekocht". Dat klopt. Jij hebt een speciaal voor jou ontworpen website. Met de Websitemachine kun je alleen combineren met voorgedefinieerde onderdelen (vandaag 1.248 combinaties mogelijk, meer in de pijplijn).
We blijven ook maatwerksites verkopen, graag zelfs. We gaan er vanuit dat deze nieuwe dienst voor aanstaande klanten een opstapje zal zijn naar een unieke website. We gaan ook onze andere reclamediensten onder de aandacht te brengen bij deze groep.
 
Oproepje
Zoals je van ons gewend bent doen we het goed op feedback. Ook nu vinden we het leuk om jouw ideeën te horen. Bij deze de uitnodiging om deze nieuwe kant van Websitemachine.nl te bekijken en uit te proberen.

31-08-2018 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl