Profielfotodag 2017

Profielfotodag 2017

*Update* De profielfotodag is vol. Heb je het gemist, schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief, dan ben je er de volgende keer op tijd bij.


Na vier profielfotodagen te hebben georganiseerd moeten we constateren dat toch nog niet álle klanten een geweldige foto op hun site of LinkedIn hebben (we noemen geen namen).
Een 5e profielfotodag kan dus niet uitblijven en hij komt er ook! Op 17 november.

Nog even kort waarom ook alweer...

Wij van Ontwerpfabriek vinden dat je een goede profielfoto op je website en social media moet hebben, vooral als je die ook zakelijk gebruikt. Dus geen vakantiekiekje waar je zo sexy opstaat met die grote zonnebril, maar een professioneel portret waar je persoonlijkheid in naar voren komt.

Vrijdag 17 november richten we Het Ontwerpfabriekje weer in als fotostudio en gaat onze huisfotografe Yvonne van den Bergh foto's van je maken.

Voor slechts € 45,- ex. btw krijg je twee digitale portretfoto's van hoge kwaliteit

Je kunt die foto's naar hartenlust gebruiken. Daarnaast is het mogelijk andere/meer hoogwaardige afdrukken te laten maken tegen een klein prijsje [vraag er naar bij Yvonne].

De shoot duurt een kwartier. Neem contact op met Jan Pieter om te bespreken hoe laat je kan komen: deswart@ontwerpfabriek.com of 06 21 981 090.

Tot ziens in Het Ontwerpfabriekje!

17-11-2017 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl