Reclamebureau Ontwerpfabriek heeft ruimte voor een stagiair!

Reclamebureau Ontwerpfabriek heeft ruimte voor een stagiair!

Stage:
Als onze stagiair denk en werk je mee (in je eigen tempo) aan concepten, vormgeving en uitwerking in print, web, video en social media. Je maakt volwaardig deel uit van onze organisatie en dat betekent dat je - net als wij - ook per toerbeurt de stofzuiger moet pakken of een boodschapje moet doen voor de gezellige gezamenlijke lunch.
Ontwerpfabriek is geregistreerd en erkend als leerbedrijf voor de kwalificaties Mediavormgever en Allround DTP-er.

Vereiste vaardigheden/kennis:
Je voelt je thuis in Photoshop, InDesign, Illustrator en Dreamweaver (of iets dergelijks). Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit ontwerpen en bouwen van maatwerk-websites. Affiniteit met webdesign en HTML is dus belangrijk.
Kennis van Final Cut Pro of affiniteit met videomontage is geen vereiste maar wel een pre.

Beloning:
Je krijgt een prima stagevergoeding. De hoogte daarvan is afhankelijk van je opleidingsniveau en wordt vastgelegd in de stageovereenkomst van de opleiding.

Profiel Ontwerpfabriek:
Reclamecollectief Ontwerpfabriek & friends - kortweg Ontwerpfabriek - is een reclamebureau, maar geen gewoon reclamebureau. Het is een collectief rondom een harde kern bestaande uit Rutger Coucke en JP de Swart.

De 'friends' zijn reclamespecialisten op die gebieden waar wij, Rutger en JP, minder kaas van hebben gegeten, of ze staan ons bij als we capaciteit te kort komen. Ook de friends hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend op hun vakgebied.

Samen met friend Chris Slagter van moremoments (www.moremoments.nl) werken wij in Het Ontwerpfabriekje in Hilversum.

Reclamecollectief Ontwerpfabriek & friends verzorgt commerciële communicatie in de breedste zin van het woord. Van visitekaartjes tot content management websites, van mediastrategie tot Facebookpagina, van powerpoint-presentatie tot bedrijfsvideo. Geen klus is te groot of te klein voor Ontwerpfabriek & friends.

Solliciteren:
Stuur je motivatie en je portfolio naar JP de Swart: deswart@ontwerpfabriek.com

 

Update: de stageplaats is bezet van 1 februari tot 30 juni 2017

06-09-2016 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu