Even voorstellen: Marieke Slagter

Marieke gaat proactief websites van onze klanten doornemen om te inventariseren of, hoe en waar die SEO-technisch en tekstueel verbeterd kunnen worden. Indien nodig maken we samen met haar een passend voorstel dat we je voorleggen.
De sites worden in willekeurige volgorde onder de loep genomen. Wil je voorrang, klik dan hier om Marieke een mailtje te sturen met als onderwerp ‘Ik wil voorrang!’.

Dit is Marieke:

Marieke Mijn naam is Marieke Slagter en met trots kan ik mij rekenen tot de ‘friends’ van Ontwerpfabriek. Bij deze wil ik graag vertellen wie ik ben en wat ik doe.

Taal zit mij in het bloed. Na mijn studie Nederlands stortte ik me vol overgave op mijn baan als redacteur bij een uitgeverij. Tien jaar lang heb ik daar boekprojecten begeleid, waarbij ik ervoor zorgde dat de teksten goed leesbaar en foutloos waren, dat de auteur tevreden was en dat alles op tijd bij de drukker lag.

Met deze ervaring op zak begon ik mijn eigen tekst- en redactiebureau: Taalmakerij. Ik help Rutger en JP met het verbeteren van websites op taalgebied. Dat doe ik door de teksten zo te optimaliseren, dat de website hoog terechtkomt in de zoekresultaten van Google (SEO). Daarbij zorg ik ervoor dat de tekst prettig leesbaar is, want uiteindelijk is een mens je toekomstige klant en niet de searchbot van Google.

Wil je jouw site laten verbeteren? Klik dan hier om mij een mailtje te sturen met als onderwerp ‘Ik wil voorrang!’.

06-07-2016 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl