Een paar korte berichten

Beveiliging van websites
Je merkt er niets van maar de beveiliging van de websites die draaien bij Ontwerpfabriek wordt regelmatig aangepast aan veranderende gevaren. Een belangrijk onderdeel van deze beveiliging is onze dynamische zwarte lijst. Als een schavuit iets stouts probeert op of achter een website dan wordt hij automatisch verbannen van alle websites die bij ons draaien.

Nieuwe wetgeving voor webshops
Vanaf juni 2014 krijgt iedere webshop te maken met nieuwe Europese wetgeving. Door de implementatie van de Europese richtlijn ‘consumentenrechten’ hebben consumenten door heel Europa straks dezelfde rechten als het gaat om koop op afstand. Emerce heeft de zaken netjes op een rijtje gezet: http://www.emerce.nl/achtergrond/belangrijke-nieuwe-wetgeving-webshops

Expositie [Galerie van] De Negende Kunst
Er is weer een inspirerende expositie in Het Ontwerpfabriekje te bewonderen:
Pam Emmerik - Schrijver, beeldend kunstenaar en graphic novelist. Meer info op denegendekunst.nl

Open inschrijving Social Media workshop speciaal voor ZZP en MKB
Deze workshop is een mix van theorie opzuigen, praktisch aan de slag gaan en een basis leggen om verder mee te komen. Je gaat naar huis met veel nieuwe kennis en inspiratie.
Bij voldoende aanmeldingen gaan we een definitieve datum prikken. Geef je vrijblijvend op en we houden je op de hoogte.

Vakantietijd autoresponder
Wil je dat jouw e-mail automatisch een antwoord geeft als je op vakantie bent? Mail dan die tekst en de periode dat je weg bent naar JP en hij stelt het voor je in.

23-06-2014 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl