Gratis SEO quickscan voor klanten

Als het voor jouw bedrijf belangrijk is om op internet gevonden te worden, is het een goed idee om een gratis SEO* quickscan door Ontwerpfabriek te laten doen. Wij checken of je website voldoet aan drie basiscriteria die Google stelt om hoger in de organische zoekresultaten te komen: techniek, content en backlinks.

Techniek
De technische opbouw van je website is belangrijk voor de snelheid waarmee de Google robot belangrijke informatie kan vinden. Hoe sneller, hoe beter de ranking. Er zijn de laatste jaren nogal wat ontwikkelingen op dit gebied geweest en veel oudere sites lopen in technisch opzicht niet meer in de pas.

Content
De tekst en de afbeeldingen in je site zijn belangrijk voor de ranking. In onze gratis quickscan 'scannen' we de inhoud van je website op punten die van belang zijn. Dit is geen diepgaand onderzoek, maar geeft wel een beeld voor verbeterpunten.

Backlinks
We onderzoeken waar op internet links naar je site staan en wat de kwaliteit van deze links is. Een link op een of ander startpagina heeft lang niet zoveel betekenis als bijvoorbeeld een link op de website van een tevreden klant.

Als je interesse hebt in onze gratis en vrijblijvende scan, neem dan contact op met Rutger [coucke@ontwerpfabriek.com] of JP [deswart@ontwerpfabriek.com]

 

* Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

09-09-2013 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl