De ruimte waar we nu zitten gaat een andere bestemming krijgen dus is het na ruim 7 jaar aan de Dalweg tijd voor iets nieuws.
Kruisbestuiving op technisch en creatief vlak is heel belangrijk in onze branche. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een inspirerende werkruimte die de mogelijkheid biedt een nauwere samenwerking met onze Friends te hebben. En dat is gelukt! Samen met onze 'VideoproductieFriend' Chris Slagter verhuizen wij naar de Van Riebeeckweg 2 in Hilversum.

Van Riebeeckweg 2

We hebben een bijzonder pandje gevonden. Het is een klein vrijstaand huisje met veel karakter. Op de bovenverdieping creëren we 5 werkplekken en beneden een multifunctionele ruimte voor het presenteren van werk, workshops fotografie en natuurlijk om gezellig te kunnen lunchen. [Google Maps]

Verbouwing

De afgelopen 18 jaar is het pandje in gebruik geweest door de Dierenbescherming en de Dierenambulance. Voor een kantoorfunctie mist het de gewenste infrastructuur dus gaan wij de komende tijd de handen flink uit de mouwen steken. We zullen een behoorlijke hoeveelheid tijd investeren maar werk gaat altijd voor dus u kunt ons gewoon blijven bellen. Via onze Facebookpagina zullen onze vorderingen te volgen zijn. We streven er naar 1 februari helemaal verhuisd te zijn.

23-11-2012 Deel
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu