De vloer als reclamedrager

De vloer als reclamedrager

De vloer is een ideale reclamedrager. Ontwerpfabriek heeft de mogelijkheden u de juiste zelfklevende reclamedragers te leveren. Wij ontwerpen uw boodschap op maat, exact zoals u dat wilt.

Vloerstickers voor binnen
Voor gebruik op gladde vloeren in bijvoorbeeld showrooms en winkels ontwerpen en printen we vloerstickers op een speciale non permanente zelfklevende vinyl. Deze wordt afgewerkt met een antislip laminaat waardoor de stickers veilig zijn toe te passen in openbare ruimtes. We kunnen de vloerstickers in elke maat maken en desgewenst snijden we de stickers in contour. Zo maakt u snel en eenvoudig een opvallende vloerreclame.

Asfaltfolie
Voor lastige ondergronden en gebruik op asfalt en trottoirs leveren we speciale stickers van asfaltfolie. Deze zelfklevende folie heeft een grove korrelige structuur en extra sterke zelfklevende laag. De bedrukking is behoorlijk slijtvast. Uw boodschap is weken goed zichtbaar en de stickers laten zich daarna ook weer in één stuk verwijderen. Uiteraard zijn de stickers ook geschikt voor muren en plafonds.

10-10-2012 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl