Profielfotodag 2012

Profielfotodag 2012

De social media worden volwassen

Zoals we al eerder betoogden, brengt men op internet steeds meer tijd door op de social media en is het voor ondernemers noodzakelijk zich juist daar te manifesteren. Maar dan wel op een professionele manier en dat begint al bij de profielfoto.

Professionele profielfotoNog te vaak wordt daar op een 'geinige' manier mee omgesprongen. Bijvoorbeeld door in plaats van een foto Homer Simpson af te beelden. Of in het beste geval een aardige vakantiefoto, waar vooral veel zonnebril opstaat, maar die weinig zegt over met wie je te maken hebt. En dat terwijl je maar één keer een eerste indruk kan maken. Ontwerpfabriek pleit daarom voor een goede portretfoto op je social media - en natuurlijk ook op je website. En goede portretfoto wekt vertrouwen, geeft een serieuze indruk, maar hoeft beslist niet houterig of stijf te zijn.

Daarom doet Ontwerpfabriek & friends je een aanbod:

Twee digitale portretfoto's, door een professionele fotograaf gemaakt, voor slechts € 40,-

Da's dus € 20,- per stuk!
Om verder rechtenvrij te gebruiken op je social media, website of waar dan ook.

Het werkt als volgt
Op 21 maart a.s. richt fotograaf en Ontwerpfabriek friend Yvonne van den Bergh een portretstudio in bij Ontwerpfabriek. Wij nodigen jou, als Ontwerpfabriekrelatie, uit om op die dag langs te komen voor koffie, thee - fris mag ook - en twee prachtige foto's.

Yvonne heeft ongeveer een kwartier nodig om twee goede portretten te maken, het kost je dus ook niet te veel tijd. Maak daarom een afspraak met Rutger of JP en wij plannen je zo gunstig mogelijk in: 035 77 235 62

Binnen een paar dagen ontvang je van Yvonne de foto's die je hebt uitgezocht en van Ontwerpfabriek een bescheiden factuurtje van € 40,- ex BTW.

Tot ziens op 21 maart!

>> facebook event <<

21-03-2012 Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl