Opdrachtgevers

Stichting Trias

De stichting TRIAS uit Rijswijk heeft voor peuters, kleuters, kinderen en jongeren cursussen muziek, dans, zang, toneel, musical en beeldende vorming.
Trias leed onder een terugloop van leerlingen, en benaderde Ontwerpfabriek om die terugloop te stoppen. Ervaring had geleerd dat de aanwas van nieuwe jonge kinderen belangrijk was. De kwaliteit van wat Trias doet is goed, waardoor het leeuwendeel van de nieuwkomers blijft, vaak tot hun adolescentie.

Wij hebben eerst de uitstraling van Trias afgestoft met een frisse, nieuwe huisstijl. Daarbij zijn we er van uitgegaan dat Trias aantrekkelijk moest zijn voor jonge kinderen en hun moeders. Frisse kleuren en vrolijk verklede kinderen domineren brochures en posters.
De website kreeg een facelift, waarbij we vooral op heldere en praktische navigatie hebben gelet [www.stichting-trias.nl].
Vervolgens hebben we een huis aan huis actie gedaan in Rijswijk, Leidschendam en Voorburg, de plaatsen die Trias kan bedienen. Hiervoor hebben we een poster ontworpen, aan één kant boordevol informatie, doorspekt met enthousiasmerende foto's van Trias-leerlingen en aan de andere kant staat het verklede meisje, dat mede het gezicht bepaald van Stichting Trias.

Trias realiseerde een leerlingenaanwas van ± 40%

Website Stichting Trias