Opdrachtgevers

NCRV (SpangaS)

In SpangaS volgen we dagelijks de belevenissen van tien leerlingen op hun middelbare school, het Spangalis College, kortweg ‘Het Spanga'.

Ontwerpfabriek heeft voor de NCRV fotokaarten en stickerkaarten voor SpangaS ontworpen en geproduceerd.

SpangaS

De ‘SpangaS' beleven allerlei spannende avonturen die heel herkenbaar zijn. Die verhalen spelen zich vooral af rond de school en het schoolplein, maar soms ook thuis.
Alle leerlingen hebben hun eigen verhaal. Ze komen in aanraking met liefde, vriendschap, eenzaamheid, verdriet, school, leraren, ouders, scheiden, erbij horen, pesten, toekomstdromen, en nog veel meer - kortom: met het leven zelf.

Het Spangalis College is beslist de leukste school in Nederland. Naast de gewone lessen zijn er feesten, modeshows en sportdagen. De leerlingen hebben acties voor een goede doel, of doen onderzoek om een website te maken. Ze lopen stage in een manege, helpen gehandicapten, of sluiten zich lekker op in het geheime hok.

Maar SpangaS gaat meer bieden. SpangaS wordt een crossmediale wereld waar iedereen vanaf 9 jaar zich thuis kan voelen. Door de kijken naar de serie, interactief bezig te zijn met de bijzondere eigen website, de boeken te lezen, of een SpangaS-fandag of andere evenementen te bezoeken.

SpangaS (NCRV) stickerkaart

SpangaS (NCRV) logo