Opdrachtgevers

Hart voor Hilversum

In Hilversum heeft zich een nieuwe beweging  vanuit de buurten ontpopt. Deze beweging – Hart voor Hilversum gedoopt – komt voort uit groeiende onvrede onder brede lagen van de Hilversumse bevolking met de manier waarop Hilversum bestuurd wordt. Hart voor Hilversum staat burgerparticipatie voor, maar dan met een directe politieke invloed in het gemeente bestuur. Daarom wil Hart voor Hilversum meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2010. Als moderne partij wil Hart voor Hilversum digitale communicatie benutten om zo, interactief, op de hoogte te blijven wat er onder de Hilversumse bevolking leeft.

Ontwerpfabriek staat bekend als een betrokken onderneming. Wij dragen o.a. zorg voor de vormgeving en online publicatie van de HooH-koerier, een buurtkrant voor Hilversum Oost [oplaag 10.000], de nieuwsbrief en website van Bewonersvereniging Raadhuis en Omgeving en het orgaan van de Vereniging tot het behoud van Anna’s Hoeve. Daarom werden we ook benaderd door Hart voor Hilversum. Naast communicatieve adviezen hebben we voor een logo en bijbehorend drukwerk gezorgd.

Onze naam staat ook onder de uitgebreide interactieve website, die een sleutelrol vervult in de strategie van Hart voor Hilversum: hartvoorhilversum.nl en een groot aantal promotionele zaken zoals posters, flyers, buttons, stickers, vlaggen en spandoeken, jassen en petjes, een persmap, een cd-label, de vormgeving van de Hyvespagina, onderhoud van het twitter-account, enzovoort enzovoort.

Hart voor Hilversum buttons

Hart voor Hilversum eventvlag

Website Hart voor Hilversum

Hart voor Hilversum logo