Zoekmachineoptimalisatieabonnement

We kunnen je site doornemen om te inventariseren of, hoe en waar die technisch en tekstueel verbeterd kan worden. Dat kunnen we eenmalig doen, slechts een aantal pagina's of als maandelijks onderhoud.

SEO-abonnement

Een website die regelmatig verandert, als is het maar een klein beetje, wordt door zoekrobots hoger gewaardeerd dan een ‘slapende’ website. Daarnaast valt er vaak wel iets aan de inhoud te verbeteren als het om zoekmachineoptimalisatie gaat. Daarom hebben we een dienst in het leven geroepen die je terzijde kan staan om je website aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines.

Wat we doen

Als we jouw site niet in beheer hebben krijg je wekelijks aanbevelingen via e-mail.

Kosten van zoekmachineoptimalisatie

Voor eenmalige werkzaamheden zoals een zoekwoordenonderzoek, SEO-rapport of SEO-advies maken we eerst een offerte.

Het abonnement kost 80 euro per maand. Daarvoor besteedt een van onze SEO-specialisten een uur per maand aan je site. Omdat de verbeteringen geleidelijk resultaat geven, is de minimumperiode van het abonnement 6 maanden.

Je krijgt gegarandeerd een hogere ranking en dus meer bezoekers.

Linkpartners

Om onze eigen site ook goed vindbaar te krijgen maken we gebruik van relevante linkpartners. Zo is bijvoorbeeld een link naar Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum ook te vinden op www.reclamebureau-info.nl.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl