Werkwijze en de kosten

Jouw zaak is onze zaak. Wij werken graag samen. Met elkaar, maar vooral met jou. Het is onze overtuiging dat de beste resultaten worden bereikt, als de opdrachtgever nauw betrokken is bij het creatieve proces. Daarom houden we de lijnen extra kort, dag en nacht.

Kennismakingsgesprek

De eerste indruk is de beste. In een kennismakingsgesprek bekijken we of wij elkaar liggen en of jouw wensen door ons vervuld kunnen worden.

Formulering doelstelling

Samen met jou formuleren we een doelstelling en de manier om die doelstelling te verwezenlijken. Dit is vaak ook een moment voor budgettering.

Concept

Ontwerpfabriek gaat aan de slag en komt met een creatieve oplossing. Na een overleg-sessie met de opdrachtgever volgt de uitwerking.

Vinger-aan-de-pols

Gedurende het gehele proces blijven we in nauw contact met jou als opdrachtgever, zodat je de ontwikkelingen op de voet kunt volgen.

Kosten

Iedere design-, webdesign- of drukwerkopdracht staat voor ons op zichzelf en is uniek. Het is daarom niet mogelijk hier vaste tarieven te geven. Waar mogelijk staan prijzen aangegeven op deze site.
Wij zijn graag bereid geheel vrijblijvend een prijsopgave te maken.

Maak je website met Websitemachine.nl