Makkelijk aan te passen website

Eenvoudig te onderhouden website

Als je een website wilt die je makkelijk kunt vullen en onderhouden, dan heeft Ontwerpfabriek 2 opties voor je: een briljante machine waar je zelf een website mee kunt maken of laat ons een maatwerk website voor je maken.

Geen gedoe met templates

Ontwerpfabriek heeft een supereenvoudig content management systeem ontwikkeld.

En waarom is dat nodig?
Wij zijn ontwerpers in hart en nieren. Dit betekent dat wij precies willen bepalen hoe een website eruitziet en aanvoelt. Bij gebruik van gratis open source systemen moeten er veel templates omgebouwd worden. Dit is zeer tijdsintensief en voor veel van onze klanten in het MKB onbetaalbaar. Bovendien gaan we bij het vormgeven graag uit van een unieke situatie (de klant en de ervaring van de bezoeker).
Onze oplossing is een uniek CMS dat met kleine stukjes code naar wens gefaseerd en modulair in een site verwerkt kan worden.

Voordelen:

Nadeel:

Wij regelen alles

Servicekosten inclusief hosting, domeinnaam, e-mailaccounts, Google Analytics of Matomo, dagelijkse back-up en support: 12,50 per maand.

Voor elke situatie een oplossing

Inmiddels hebben we de volgende modules ontwikkeld:

 

multisafepay betaal veilig online
Wij maken gebruik van het MultiSafepay online betaalsysteem.

multisafepay iDEAL

Een beknopt overzicht van onze websites is in het portfolio Websites te vinden. Een uitgebreider overzicht is te zien op ons Ontwerpfabriek Pinterestaccount.

Heb je een specifieke vraag? Wij bedenken graag een oplossing.

 

Tip: lees ook ons blog 'Waarom webdevelopers geen WordPress zouden moeten gebruiken'
Tip 2: heb je al een website maar te weinig bezoekers? Bekijk dan eens ons Zoekmachineoptimalisatieabonnement.  Alle velden zijn verplicht
Maak je website met Websitemachine.nl